Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Αγωνας προς τιμη του "Ιωαννη Καλουδη" ΑΣ Πεπλου-ΑΟ Θρακης 5-1

Παρουσια του Δημαρχου Αλεξανδρουπολης, κ. Λαμπακη, του αντιδημαρχου κ. Βαταμιδη, του αντιδημαρχου κ. Γκοτση, της προεδρου Πεπλου κ. Καδογλου, εγινε ο φιλικος αγωνας, προς τιμη του αειμνηστου Καλουδη Ιωαννη, που ειχε διατελεσει προεδρος του ΑΣ Πεπλου επι σειρα ετων. Ο κ. Λαμπακης παρελαβε φανελα της ομαδας και αναμνηστικη πλακετα.
Μετα την αναμετρηση εγινε βραβευση των αθλητων των 2 ομαδων, καθως και απονομη αναμνηστικων και ευχαριστηριων, σε παραγοντες του ΑΣ Πεπλου που εχουν αποσυρθει. Βραβευτηκαν για την προσφορα τους στην ομαδα οι: Καλουδης Ιωαννης, την πλακετα παρελαβε ο υιος του, ο Τσοτανιδης Αθανασιος, την πλακετα παρελαβε ο ανηψιος του, καθως και ο Παπαζογλου Κωστας.
Ευχαριστουμε τους χορηγους μας κ. Χουρδακη και τα Ελληνικα Μαρκετ, την κ. Καδογλου και τα Αρτοποιηματα Θρακης και τον κ. Μαλιουκα ο οποιος βραβευτηκε απο την ομαδα ενω αγωνιστηκε και στο παιχνιδι.
Για την ιστορια σκοραρε 2 φορες ο Γιαλαματζης, και απο 1 οι: Δροσακης, Σωτηριου, Σαλαμπασης
Διαιτητες οι κυριοι: Σιβουδης, Τρυπης και Στρατουδης
Για τον ΑΣ Πεπλου επαιξαν οι:
Παπαζογλου, Καραβασιλης, Ασημιδης, Σωτηριου, Δροσακης, Καμεας, Παναγιωτιδης, Σαλαμπασης, Γιαλαματζης, Μαλιουκας και Ζορμπας
Αγωνιστηκαν επισης: Κατσικας, Τσιπλακης, Μπουγιουκλης, Καλαιτζιδης, Μπατμανιδης, Νικολοπουλος, Σαΐτης, Λαμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου