Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

10η Αγωνιστικη: ΑΕΝ Χιλης-ΑΣ Πεπλου 2-2 (ημιχρονο 0-1)


Ισοπαλο εληξε το ντερμπι, αν και οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν 2 φορες στο σκορ, οι γηπεδουχοι απαντησαν εκμεταλλευομενοι 2 αμυντικες αδρανειες. Ετσι ολοκληρωθηκε η 10η αγωνιστικη και το ενα τριτο του πρωταθληματος και ακολουθει αγωνιστικη αναπαυση περιπου 40 ημερων.
Σε ενα βαρυ αγωνιστικο χωρο, η Χιλη προσπαθησε να εκμεταλλευτει τις στημενες μπαλιες, συμφωνα με το σωματοτυπο των παικτων της ενω αντιθετα, ο Πεπλος ηταν πιο απειλητικος οσο επαιζε τη μπαλα χαμηλα στο εδαφος. Οι καλες ευκαιριες ηταν λιγες και για τις 2 ομαδες, ενω ο διαιτητης Παππας κατα διαστηματα, αφησε να παιχτει σκληρο εως και σε αντιαθλητικο παιχνιδι και ηταν αρκετα ελαστικος στον πειθαρχικο ελεγχο.
Γενικα το παιχνιδι ειχε γρηγορο ρυθμο παρα τα σφυριγματα του διαιτητη, ενω παρα το συνεχες πανω κατω της μπαλας, οι αμυνες και των δυο ομαδων καθαριζαν τις φασεις.
Στο 40' το 0-1 με τον Παναγιωτιδη
Στο 46' μολις ξεκινησε το δευτερο ημιχρονο, ο Μπατμανιδης απο λαθος συννενοηση, σκοραρει με κεφαλια στην εστια της ομαδας του (1-1)
Στο 60' ο 1-2 με τον Νικολοπουλο
Στο 75' το 2-2 για τους γηπεδουχους.

Θα μπορουσε να ηταν πιο αυστηρη η διαιτησια του κ Παππα, αργησε πολυ να κανει χρηση των καρτων και οι παικτες το εκμεταλλευτηκαν μεχρι να παρατηρηθουν, καλοι οι βοηθοι: Κωστακιωτης και Γεωργακουδης

Συνθεση Πεπλου (Γεωργουσουδης Δ.):
Γκαιδαρτζακης
Μπατμανιδης
Νικολοπουλος
Σωτηριου
Κατσικας
Παναγιωτιδης
Καρφαριδας
Καριπης
Λαμπακος
Τσοτανιδης (80' Δεμιρακος)
Κωστογλου (46' Καλαιτζιδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου