Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

4oς Φιλικος αγωνας προετοιμασιας: ΑΣ Πεπλου-Ακριτας Δαδιας 2-0

Συνεχισε το αηττητο του σερι στα φιλικα ο Πεπλος, επικρατωντας του Ακριτα Δαδιας με σκορ 2-0. Το παιχνιδι κανονικα ηταν να γινει στο γηπεδο της Δαδιας, αλλα τα προβληματα με το κουρεμα του γηπεδου δε λυθηκαν και ετσι το παιχνιδι εγινε στον Πεπλο.
Οι φιλοξενουμενοι ειχαν την υπεροχη στο πρωτο ημιχρονο με κλασικες ευκαιριες, ομως ο Βαφειαδης ηταν σε εξαιρετικη μερα και μπλοκαρε οσες επιθετικες προσπαθειες ηταν εντος εστιας. 
Ο Ασλανιδης εχασε 2 τετ α τετ τα οποια εξουδετερωσε ο πορτιερο των γηπεδουχων, ο Στόικος μια κεφαλια, ο Γιαννακουδης ενα πολυ δυνατο σουτ απο τα 30 μετρα το οποιο αποκρουστηκε σε κορνερ, ενω τη μεγαλυτερη ευκαιρια εχασε ο Μαργαριτης, οταν σε διεκδικηση της μπαλας με τον τερματοφυλακα του Πεπλου, αδρανησε (περιμενοντας να σφυριχτει φαουλ στη φαση) και επειτα σουταρε μολις αουτ. Ως γνωστο η μπαλα τιμωρει και ετσι στο φιναλε του ημιχρονου ο Καλαιτζιδης με εξαιρετικη εκτελεση φαουλ απο τα 20 μετρα, εστειλε τη μπαλα στην αριστερη γωνια του Καδιρη κανοντας το 1-0.
Στο δευτερο ημιχρονο το παιχνιδι ηταν πιο ισορροπημενο, και ηταν λιγες οι στιγμες που ανησυχησαν οι 2 τερματοφυλακες. Ο Τσαμπαζης "καθαρισε" 2 τετ α τετ για τον Πεπλο, ενω και ο Καδιρης δεν απειληθηκε ιδιαιτερα, εκτος απο τη φαση που εγινε το 2-0 στο 70' οταν απο βαθια μπαλια ο Δαλακακης τον προλαβε στην εξοδο, τσιμπωντας τη μπαλα και επειτα σκοραρε σε κενη εστια. Νωριτερα σε παρομοια φαση ο Πολυζος Σ δεν προλαβε τη μπαλα, ενω στο 60' το σουτ του Νικολοπουλου δεν ανησυχησε ιδιαιτερα τον αντιπαλο πορτιερο. Τελευταια καλη φαση στο παιχνιδι για τους γηπεδουχους. ο Σαλαμπασης στο 80' σουταρε λιγο πανω απο το οριζοντιο, βλεποντας τον αντιπαλο τερματοφυλακα εκτος θεσης.

Συνθεση Πεπλου (Γεωργουσουδης) : Βαφειαδης, Καμεας, Δαλακακης, Καραβασιλης, Νικολοπουλος, Τσοτανιδης, Μελετης, Βερανουδης, Καλαιτζιδης, Πολυζος Σ, Πολυζος Η
Αγωνιστηκαν και οι: Τσαμπαζης, Κιουσης, Σαλαμπασης, Δεμιρακος, Σωτηριου, Τσιπλακης, Γιαλαματζης

Συνθεση Ακριτα Δαδιας: Καδιρης, Καλογερος, Ραλλης, Κουφακης, Βενετακης, Γαβζιας, Γιαννακουδης, Γιαννακοπουλος, Παντελιδης, Μαργαριτης, Γιαμουζης
Αγωνιστηκαν και οι: Νικολαιδης, Στόικος, Ασλανιδης, Δαλατσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου