Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Κυπελλο Εβρου: ΑΟ Αριστεινο-ΑΣ Πεπλου 2-0 (ημιχρονο 2-0)

Επιστροφη και επισημα στα γηπεδα του Εβρου για τον ΑΣ Πεπλου, ο οποιος ξεκινησε με το αριστερο τις φετινες του αγωνιστικες υποχρεωσεις, με τον εκτος εδρας αγωνα του Κυπελλου, εναντιον του ΑΟ Αριστεινου, ο οποιος εληξε με σκορ 2-0.
Ο νικητης περασε στην επομενη φαση του θεσμου και θα αγωνιστει εκτος εδρας με τη Χιλη, η οποια απεκλεισε τη Δαδια.

Στο αγωνιστικο κομματι, φαουλ του Βερανουδη στο 7' για τον Πεπλο, μπλοκαρει ο αντιπαλος πορτιερο. Σουτ του Καλαιτζιδη στο 9' ψηλα αουτ.
Οι γηπεδουχοι ηταν αυτοι που πετυχαν το γρηγορο γκολ στο 10' με τον Λυμτσιουλη σε τετ α τετ να νικα το Βαφειαδη, ενω μεχρι να συνελθουν οι φιλοξενουμενοι, στο 15' Παναγιωτιδης σε λαθος διωξιμο με κεφαλια σκοραρε στα διχτυα της ομαδας του.
Στο 24' σουτ του Πολυζου Σ φευγει διπλα απο το δεξι δοκαρι. Στο 33' ο Καλαιτζιδης προσπαθει παλι με σουτ αλλα παλι αστοχει.
Στο 40' οριζοντιο δοκαρι σε σουτ του Αριστεινου.
Στο 48' ο Λυμτσιουλης του Αριστεινου χορευει την αμυνα των φιλοξενουμενων και σουταρει, αλλα ο Βαφειαδης διωχνει σε κορνερ.
Απο αυτο το σημειο το παιχνιδι γινεται ενα παιχνιδι κατοχης, με τους γηπεδουχους να αμυνονται για να μη παραβιαστει η εστια τους, ενω οι φιλοξενουμενοι με δυσκολια εφταναν στην αντιπαλη εστια επιτυχως.
Στο 51' ανατροπη του Δαλακακη "παιζεται" εδειξε ο κ.Σταφυλας.
Στο 54' εκτελεση φαουλ του Καλαιτζιδη απο καλη θεση αλλα αστοχη.
Στο 57' επειτα απο εκτελεση κορνερ του Πολυζου Σ, ο Τσοτανιδης σουταρει αλλα αμυντικος σωζει στη γραμμη.
Στο 68' κεφαλια του Βερανουδη μπλοκαρε ο τερματοφυλακας του Αριστεινου.
Στο 78' ανατροπη του Πολυζου Σ και παλι "παιζεται" εδειξε ο αρχων του αγωνα.
Στο 81' ο Δαλακακης σουταρει διπλα απο το αριστερο δοκαρι.

Παραπονεμενους αφησε τους φιλοξενουμενους η διαιτησια του κ.Σταφυλα, καθοτι με δυσκολια σφυριζε φαουλ, ενω ο Πεπλος διαμαρτυρεται και για τις 2 περιπτωσεις πεναλτι.

Διαιτητης της αναμετρησης ο κ.Σταφυλας, Α' βοηθος ο κ.Κώνογλου, Β' βοηθος ο κ.Ναζιρόπουλος

Συνθεση ΑΣ Πεπλου (Γεωργουσουδης Δ):
Βαφειαδης, Ναβροζιδης, Δαλακακης, Παναγιωτιδης, Νικολοπουλος, Καλαιτζιδης, Πολυζος Σ, Τσοτανιδης, Βερανουδης, Σαλαμπασης, Δεμιρακος

Αλλαγες: 55' Καμεας αντι Δεμιρακου, 60' Βουτσας αντι Σαλαμπαση, 80' Μελετης αντι Βερανουδη, 90' Γιαλαματζης αντι Ναβροζιδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου