Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΗΣ-ΑΣ ΠΕΠΛΟΥ 6-2

Αρκετα καλα σε γενικες γραμμες τα πηγαν οι φιλοξενουμενοι, παρα την μαγικη εικονα του τελικου σκορ, αφου οι γηπεδουχοι σκοραραν και παλι 2 φορες στην εκπνοη της αναμετρησης, ενω οι φιλοξενουμενοι ειχαν και 2 οριζοντια δοκαρια σε ισαριθμα σουτ του Βερανουδη, ο οποιος πετυχε ενα τερμα και ειχε μια ασιστ οντας ο κορυφαιος του αγωνα για τον Πεπλο.

Για τον ΑΣ Πεπλου, μειωσε σε 2-1 με εξυπνη χαμηλη-εξωτερικη εκτελεση φαουλ εξω απο την περιοχη ο Βερανουδης, ενω στο δευτερο ημιχρονο ο ιδιος παικτης επειτα απο βαθια μπαλια εστρωσε με το στηθος στον επερχομενο Γιαξιδη που σε κενη εστια μειωσε σε 3-2.

Η Λυκοφη σαν ομαδα του Α τοπικου, σαφως ηταν μια ταχυτητα πανω και εκμεταλλευτηκε την καλυτερη φυσικη κατασταση, αλλα και την εμπειρια χτυπωντας περισσοτερο ευστοχα στις στημενες φασεις. Η αμυνα αλλα και ο τερματοφυλακας Τσιπλακης, εξουδετερωσαν αρκετες επιθετικες προσπαθειες των γηπεδουχων, παραμενοντας σε ετοιμοτητα και εγρηγορση, για το πρωτο επισημο παιχνιδι της σεζον, το Σαββατο κοντρα στην Ενωση Ανθειας-Αριστεινου για το κυπελλο Εβρου.

Συνθεση Πεπλου:
Τσιπλακης Β, Παπαχρηστου Λ, Μπουγιουκλης, Καφετζης, Κωτουλας, Πετριδης, Τσαντζαλης, Παπαδοπουλος Σ, Γιαξιδης, Βερανουδης Χ, Γιαλαματζης

Αγωνιστηκαν και οι: Δροσακης, Παπαδοπουλος Χ, Γερακακης, Σωτηριου, Βερανουδης Δ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου