Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΑΣ ΠΕΠΛΟΥ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΗΣ 3-5

Πολυ καλη εμφανιση απο τους γηπεδουχους, που κοιταξαν στα ισα τους φιλοξενουμενους και ας εχουν αποσταση μια κατηγορια. Ειχε αρκετη ζεστη και ο αγωνας παιχτηκε αρκετα νωρις (5:00) ενω ο ηλιος βρισκοταν ψηλα και εκανε δυσκολο το εργο των γηπεδουχων στο πρωτο ημιχρονο, ενω στο δευτερο οι φιλοξενουμενοι τον ειχαν απεναντι τους. Πολλες οι ευκαιριες απο τις 2 ομαδες, το οποιο φαινεται και απο το τελικο σκορ, ενω αρκετα θετικα συμπερασματα βγηκαν για τους γηπεδουχους, επειτα απο πολυ ομορφους συνδυασμους και τελικες προσπαθειες, που εγιναν ιδιαιτερα στο δευτερο ημιχρονο, δειχνοντας οτι αυτος που δουλευει, φαινεται στο γηπεδο.
Το 1-0 εκανε ο Παπαδοπουλος Σ στο πρωτο πενταλεπτο της αναμετρησης επειτα απο βαθια μπαλια και τετ α τετ. Στη συνεχεια η Λυκοφη, καταφερε να κανει την ανατροπη, και μεχρι το ημιχρονο προηγουταν 1-3 εκμεταλλευομενη τα κενα που υπηρχαν και τις οποιες αδρανειες των αμυντικων.
Το 2-3 εκανε  ο Τσιπλακης Α στο 50΄ επειτα απο ομορφο συνδυασμο. Το 3-3 εκανε ο Βερανουδης με φοβερο σουτ 40 μετρων, επειτα απο αριστοτεχνικη εκτελεση φαουλ στο χωρο του κεντρου.  Η Λυκοφη πετυχε τα 2 νικητηρια τερματα, 5 λεπτα πριν τη ληξη της αναμετρησης, αφου οπως ηταν φυσικο, η υπερπροσπαθεια του Πεπλου αφησε τους παικτες απο δυναμεις (ενω το ενα τερμα σημειωθηκε με αμφισβητουμενο πεναλτυ). Αρκετα καλα τα πηγε και ο τερματοφυλακας Δαρδακουλης, παρα την κακη αρχη του παιχνιδιου, μιας και με κοντρα ηλιο δε μπορουσε ευκολα στο πρωτο μερος, στο δευτερο μερος ομως ηταν σταθερος και εκανε σωστες επεμβασεις και αποκρουσεις, ενω για λιγο δεν εξουδετερωσε το πεναλτυ στην εκπνοη.

Συνθεση Πεπλου: Δαρδακουλης, Κωτουλας, Μπουγιουκλης, Γιαξιδης, Ζαπαρτας, Παπαζογλου Β, Τσαντζαλης, Τσιπλακης Β, Τσιπλακης Α, Βερανουδης Χ, Παπαδοπουλος Σ

Αγωνιστηκαν και οι : Καφετζης, Γιαλαματζης, Καλπακας, Βερανουδης Δ, Παπαδοπουλος Χ, Βαρσαμακης, Παπαχρηστου Λ, Σωτηριου, Γερακακης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου