Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Ανεμομαζωματα-Ανεμοσκορπισματα 5-5

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΈπειτα από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο που οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 2-2, οι ανύπαντροι (πλην Γιαλαματζη, Ντουνακη & Τσοτανιδη) ανέβασαν στροφές και έφτασαν στο 4-5 ανετα και το κρατησαν μεχρι και ελαχιστα λεπτά πριν την λήξη. Όμως οι φίλοι και παλαίμαχοι Πέπλου κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία στην εκπνοή, παρά τις διαμαρτυρίες της αντίπαλης ομάδας στον διαιτητή της αναμέτρησης Παπάζογλου.
Γκολ: 
0-1 ο Γεωργουσουδης με αυτογκολ απο σεντρα του Σωτηριου.
0-2 με σουτ Λαμπακου
1-2 με πεναλτι Γεωργουσουδη (ανατροπη Τσιπλακη απο τον Παπαχρηστου)
2-2 με πλασε Τσιπλακη επειτα απο επελαση και σλαλομ στην αντιπαλη αμυνα
3-2 με πεναλτι Γεωργουσουδη (απο ακουσιο χερι του Ζορμπα)
3-3 με φανταστικο σουτ του Δροσακη αριστερό δοκάρι και μέσα
3-4 με βόλε του Τσοτανιδη στο αριστερό δοκάρι και μέσα
4-4 με πλασέ Τσιπλακη έπειτα απο κάθετη πασα
4-5 με σουτ του Σωτηρίου έξω απο την περιοχή
5-5 με ωραία εκτέλεση πεναλτι Γεωργουσουδη
Φανταστικοί οι δύο τερματοφύλακες της αναμέτρησης Κωτουλας Χ και Παπάζογλου Σ. Εξουδετέρωσαν αρκετές ευκαιρίες και οι δύο και κράτησαν τους δείκτες του σκορ σε μονοψήφιο αριθμό για την ομάδα τους.
Η διαιτησια Παπαζογλου Κ. εξαγριωσε τους οπαδους που αποδοκιμασαν εντονα τις αποφασεις του, με αποτελεσμα να μην οδηγηθουν οι ομαδες στην διαδικασια των πεναλτι αλλα να φυγαδευθουν προς τα αποδυτηρια.
Άνεμομαζώματα: Κωτουλας, Παπαχρηστου Μ, Γεωργουσουδης, Μαλιουκας, Δανακης, Τσιπλακης Α, Τσιπλακης, Βερανουδης, Γεωργιαδης, Καραδεδος και υιος, Γιοκνωρης Π, Πιπιλικακης, Παπαζογλου Β, Γερακακης, Καμπακακης, Ρωσογλου και αλλοι
Ανεμοσκορπισματα: Παπαζογλου Σ, Σωτηριου, Ζορμπας, Μπουγιουκλης, Νικολοπουλος, Παπαχρηστου Ι, Λαμπακος, Τσοτανιδης, Γιαλαματζης, Μουτσακης, Καρφαριδας, Πασχαλιδης, Ντουνακης, Δροσακης, Γιοκνωρης Θ και αλλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου