Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

14η Αγωνιστικη ΑΟ Δορισκου-ΑΣ Πεπλου 0-1 (ημιχρονο 0-1)

Σπουδαιο διπλο, που γκρεμιζει την αντιπαλη ομαδα απο την κορυφη, πηρε ο ΑΣ Πεπλου.
Σε ενα ματς παρουσια πανω απο 100 φιλαθλων, εγινε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι, με τους φιλοξενουμενους να παιζουν πιο παθιασμενα και να φευγουν νικητες με τους 3 βαθμους της νικης.
Το μοναδικο γκολ της αναμετρησης πετυχε ο Λαμπακος στο 9' επειτα απο πασα-εμπνευση του Σαλαμπαση.
Απο εκει και περα, το παιχνιδι ειχε λιγες φασεις στα καρε των Γκαιδαρτζακη και Κατσουγια, ενω δεν ελειψαν τα σκληρα μαρκαρισματα και απο τις 2 πλευρες.
Στο 87' αποβληθηκε ο Λαμπακος με κοκκινη (δευτερη κιτρινη καρτα) για σκληρο μαρκαρισμα σε διεκδικηση της μπαλας με τον Κατσουγια. Νωριτερα ειχε δει την πρωτη, σε πτωση εντος της αντιπαλης περιοχης, χωρις ομως να ζητησει πεναλτι απο το διαιτητη κυριο Σουβαρα.
Μετα το τελος της αναμετρησης, ακολουθησαν καποιες εντασεις στην κερκιδα, καμια ομως ενταση δε σημειωθηκε μεταξυ των παικτων και των παραγοντων των 2 ομαδων που δωσανε κανονικα τα χερια.

Πολυ καλη η διαιτησια των κυριων: Σουβαρα, Βασιλοπουλου και Παλαιοπανη, σταθηκε στο υψος της σε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι, καποιες φορες στα ορια του αντιαθλητικου, απο το παθος και των 2 ομαδων, αν και θα μπορουσε να αφησει και τους γηπεδουχους με 10 παικτες για καποια απο τα  σκληρα μαρκαρισματα.

Συνθεση Πεπλου (Γεωργουσουδης Δ)
Γκαιδαρτζακης
Σωτηριου
Μπατμανιδης
Νικολοπουλος
Παπαδοπουλος
Καρφαριδας
Τσοτανιδης (65' Καλαιτζιδης)
Δροσακης
Λαμπακος
Καριπης (75' Παναγιωτιδης)
Σαλαμπασης  (89' Κατσικας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου