Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Αγωνας Κυπελλου: Θρακη Φερων-ΑΣ Πεπλου 3-2 (ημιχρονο 2-2)

Παρουσια αρκετων φιλαθλων στις κερκιδες του γηπεδου Φερων, ολοκληρωθηκε η προσπαθεια του ΑΣ Πεπλου για τη φαση των ομιλων (ακολουθει ρεπο), ενω μενει το παιχνιδι μεταξυ Δορισκου και Φερων για την τελικη καταταξη.

Πραγματοποιωντας πολυ καλη εμφανιση, η ομαδα του Πεπλου, παλεψε στα ισα το παιχνιδι με τη Θρακη Φερων και ας τους χωριζει μια κατηγορια.
Οι γηπεδουχοι ηταν αγωνιστικα πιο ετοιμοι, εχοντας ηδη παιξει επισημους αγωνες (Κυπελλο Ελλαδας, Super Cup Εβρου), ενω οι φιλοξενουμενοι με εξυπνη αμυνα, προσπαθησαν να κλεισουν τους χωρους.

Στο 24' ο Τσοτανιδης κανει βαθια μπαλια επειτα απο εκτελεση φαουλ, η αμυνα των Φερων αδρανει ενω ο Καριπης βγαινει μονος του εναντιον του Βαφειαδη και τον νικα για το 0-1.
Στο 30' η ισοφαριση για τη Θρακη Φερων, με τον Δεμιρακο και αυτος να βγαινει σε τετ α τετ με τον Γκαιδαρτζακη και να σκοραρει για το 1-1.
Στο 36' ο Τσοτανιδης βγαζει  ξανα μπαλια επειτα απο φαουλ, κατοχος της μπαλας γινεται ο Σωτηριου, που με σουτ μεσα απο την περιοχη, βαζει ξανα μπροστα στο σκορ τον Πεπλο 1-2
Στην εκπνοη του ημιχρονου ο Αντωνιαδης με τετ α τετ ισοφαριζει σε 2-2 για τους γηπεδουχους.
Στο 70' ο Αντωνιαδης με κεφαλια αμαρκαριστος κανει το τελικο 3-2.

Διαιτητες ηταν οι κυριοι: Στρατουδης Β, Ναζιροπουλος και Παλαιοπανης

Συνθεση Πεπλου: (Τσιπλακης Β)
Γκαιδαρτζακης
Καμεας (53' Ναβροζιδης)
Νικολοπουλος
Κατσικας
Σωτηριου (65' Παπαλιας)
Ασημιδης
Λαμπακος
Τσοτανιδης (80' Βερανουδης)
Δεμιρακος
Σαλαμπασης
Καριπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου