Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

3η Αγωνιστικη ΑΣ Πεπλου-Ατρομητος Ασπρονεριου 1-0 (ημιχρονο 1-0)

Δευτερη νικη στο πρωταθλημα για τον Πεπλο που εφτασε τους 6 βαθμους και σκαρφαλωσε στην τεταρτη θεση του βαθμολογικου πινακα. Για τους γηπεδουχους σκοραρε με φοβερη εκτελεση φαουλ στο "Γ" ο αρχηγος της ομαδας Τσοτανιδης στο 20'. Το σκορ ημιχρονου εχει παραμεινει σταθερο φετος, σε ολα τα επισημα παιχνιδια του Πεπλου καθως σε ολα τα δευτερα ημιχρονα των αναμετρησεων, η ομαδα δεν εχει σκοραρει αλλα ουτε εχει δεχθει τερμα.
Αγωνιστικα το παιχνιδι ηταν πολυ καλο καθως οι 2 ομαδες εχασαν σωρεια ευκαιριων. Για τον Πεπλο 4 καλες ευκαιριες εχασε ο Βερανουδης στο πρωτο ημιχρονο, οι 3 με σουτ και μια κεφαλια, με πιο κλασικη απο αυτες ενα γυριστο σουτ στο 30', επειτα απο σεντρα του Καμεα, το οποιο αποκρουσε εντυπωσιακα ο Αντωνουδης.
Στο 70' ακυρωθηκε τερμα των φιλοξενουμενων ως offside. Στη φαση αυτη ο κ. Κωσταντακης απεβαλε τον προπονητη του Ασπρονεριου.
Στο δευτερο μερος oi πιο κλασικες ευκαιριες των γηπεδουχων εγιναν προς το φιναλε του αγωνα, με τον Δαλακακη στο 80' να χανει τετ α τετ, στο 83' ο Δεμιρακος και αυτος με τετ α τετ δεν καταφερε να σκοραρει, ενω στο 89' ο Γιαλαματζης εχασε την  μεγαλυτερη ευκαιρια να κλειδωσει τη νικη, αφου αστοχησε απο ευνοικη θεση. Απο την αλλη μερια ο Βαφειαδης κανοντας αριστο παιχνιδι, διατηρησε το απαραβιαστο στην εστια του, ενω σε 2 περιπτωσεις οι Τσιπλακης (στο πρωτο μερος) και Τσοτανιδης (στο δευτερο ημιχρονο) εσωσαν την κατασταση πανω στη γραμμη την υστατη στιγμη. 
Απο τους γηπεδουχους δε θα ξεχωρισουμε κανεναν γιατι το αποτελεσμα ηρθε απο την ομαδικη προσπαθεια ολων των αγωνιζομενων. 
Πολυ καλη η διαιτησια αν και ανεχθηκε το γενικα δυνατο παιχνιδι.

Διαιτητες οι κυριοι: Κωνσταντακης, Κελεσιδης, Πανταζοπουλος
Ιατρος αγωνα η κυρια Σαμψουνη

Συνθεση Πεπλου (Γεωργουσουδης Δ):
Βαφειαδης
Καμεας
Δαλακακης
Σωτηριου
Τσιπλακης
Παπατζελακης
Ναβροζιδης
Τσοτανιδης
Σαλαμπασης
Δεμιρακος (85' Γιαλαματζης) 
Βερανουδης (50' Λαμπιδης)

4η Αγωνιστικη ΑΕ Διδυμοτειχου Β'-ΑΣ Πεπλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου