Κυριακή 19 Απριλίου 2015

19 Αγωνιστικη ΑΣ ΠΕΠΛΟΥ-ΑΟ ΜΑΚΡΗΣ 3-2 (ημιχρονο 2-2)

Με ανατροπη στην ανατροπη επικρατησαν οι γηπεδουχοι, σε ενα κακο αγωνιστικο χωρο και δυνατο αερα. Πολυ καλο πρωτο ημιχρονο με 4 γκολ και πολλες φασεις, ενω στο δευτερο ο χρονος σπαταληθηκε ασκοπα.
Ο Πεπλος προηγηθηκε πρωτος στο 10' επειτα απο λαθος της αμυνας, η μπαλα εφτασε στον Τσιπλακη Α ο οποιος τελειωσε τη φαση στελνοντας τη στα διχτυα. Οι φιλοξενουμενοι αντεδρασαν και μεσα σε 10 λεπτα ολοκληρωσαν την ανατροπη, αιφνιδιαζοντας τους γηπεδουχους που εχασαν πολυ γρηγορα το προβαδισμα τους και  κυνηγουσαν πια το σκορ. Στο 30' ο Τσιπλακης Α σουταρει, η μπαλα κοντραρει στην αμυνα και αποδεκτης γινεται ο Νικολοπουλος που ισοφαριζει σε 2-2 για τον Πεπλο μεσα απο τη μεγαλη περιοχη. Στο 44' ο Γιαξιδης τραυματιστηκε στον ωμο και αντικατασταθηκε για να διακομιστει στο νοσοκομειο.
Στο δευτερο μερος η Μακρη ειχε τον αερα και πιεζε περισσοτερο τους γηπεδουχους που επαιξαν πιο πισω. Ο τερματοφυλακας του Πεπλου Ηλιαδης στο ντεμπουτο του εσωσε τον Πεπλο σε πολλες περιπτωσεις και απετρεψε τους φιλοξενουμενους να παρουν τη νικη με τις επεμβασεις του. Στην εκπνοη της αναμετρησης, επειτα απο αντεπιθεση του Πεπλου ο Τσιπλακης κατεβαινοντας τη δεξια μερια μπαινει στην περιοχη και σπαει τη μπαλα στη χρυση αλλαγη Βερανουδη που μεσα απο τη μικρη περιοχη πετυχε το πιο ευκολο τερμα της καριερας του σε κενη εστια. 
Απο τον Πεπλο κορυφαιοι ολων οι: Ηλιαδης και Τσιπλακης Α ενω ακολουθησαν οι Νικολοπουλος, Βερανουδης και Σονωβιδης που εκανε και αυτος καλο ντεμπουτο, χωρις να υστερησουν σημαντικα οι υπολοιποι.

Αριστη η διαιτησια του κ. Σκινδρη

Συνθεση Πεπλου:
Ηλιαδης
Γιαξιδης (44' λ.τ. Παπαχρηστου Λ)
Τσιπλακης Β
Μπουγιουκλης
Κωτουλας Ι
Γιαλαματζης (46΄ Βερανουδης)
Πετριδης (85' Πικιος)
Παπατζελακης
Τσιπλακης Α
Σονωβιδης
Νικολοπουλος

Επομενη αγωνιστικη Πεπλος-Αγναντια 3-0 α.α
Τελευταια αγωνιστικη Πεπλος-Δορισκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου