Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

16 Αγωνιστικη AΡΑΡΑΤ-ΠΕΠΛΟΣ 4-1 (ημιχρονο 1-0)

Σε μια ηλιόλουστη μέρα, παρουσια και μερικων φιλαθλων, οι δύο ομάδες αναμέτρηθηκαν, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στο δεύτερο μέρος. Λίγο πριν το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν σε 2 αλλαγές λόγω τραυματισμου, και το Αραράτ σε μια ανύποπτη φάση, σκόραρε ένα όμορφο τέρμα με σουτ, παίρνοντας προβάδισμα.
Στο δεύτερο μέρος γρήγορα έγινε το 2-0 παλι με σουτ, ενώ αμέσως μετά την σέντρα στο 50' ο Νικολοπουλος μείωσε σε 2-1 με φοβερό τελείωμα. Στο 65' έγινε το 3-1 με πέναλτι, ενώ 2 λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι και γραμμή, με τον Νικολοπουλο να απειλεί και αυτή τη φορά. Στο 70' το τελικό 4-1 ενώ λίγο αργότερα ο Νικολοπουλος απειλησε και παλι, αλλα κακως χαρακτηριστηκε offside. 
Δυσκολο το εργο της παραμονης στην κατηγορια, αν και ο Πεπλος εχει 4 ματς στην εδρα του στις επομενες 5 τελευταιες αγωνιστικες.
Απο τον Πεπλο διακριθηκε ο Νικολοπουλος, που η αντίπαλη άμυνα τον ένιωσε σε πολλές φάσεις και ακολούθησαν οι Παπαζογλου και Γιαλαματζης, που προσπάθησαν αρκετά.
Συνθεση Πεπλου {Γεωργουσουδης}:
Ηλιοπουλος
Τσιπλακης Β
Μπουγιουκλης
Κωτουλας Ι
Κωτουλας Χ (37' λ.τ. Παπαζογλου Β)
Παπατζελακης (37' λ.τ. Γιαξιδης)
Νικολοπουλος
Γιαλαματζης
Πικιος
Βερανουδης
Πετριδης
Επόμενη αγωνιστική: Πέπλος-Μαΐστρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου