Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

7η Αγωνιστικη ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ-ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ 2-2 (ημιχρονο 1-2)

Παρουσια αρκετων φιλαθλων και των δυο ομαδων εγινε ο αγωνας Πεπλου-ΑΕΚ η οποια κατεβηκε οργανωμενη στο γηπεδο φερνοντας αρκετους οπαδους της στις κερκιδες και δημιουργωντας ατμοσφαιρα που δυσκολα βλεπουμε στα γηπεδα του Εβρου.
Παρα την υπεροχη του Πεπλου στο πρωτο 20λεπτο, χανοντας τουλαχιστον 5 κλασσικες ευκαιριες, οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν στο 25' με ωραιο σουτ του οποιου δε μπορεσε να αλλοιωσει την πορεια ο τερματοφυλακας και στο 35' διπλασιασαν τα τερματα τους επειτα απο σωρεια αμυντικων λαθων μεσα απο τη μικρη περιοχη. Στο 40' οι γηπεδουχοι μειωσαν σε 2-1 με φαουλ του Βερανουδη εξω απο τη περιοχη, το οποιο κερδισε ο Τσιπλακης Α στερουμενος πλεονεκτημα ενω εβγαινε τετ α τετ.
Οι γηπεδουχοι μπηκαν δυνατα και στο πρωτο μισο του δευτερου ημιχρονου. Στο 50' ηρθε η ισοφαριση μετα απο βαθια μπαλια-διαβητη του Νικολοπουλου, στο Βερανουδη που απο κοντα εκτελεσε τον αντιπαλο πορτιερο φερνοντας το παιχνιδι στα ισα.
Κυριοτερες κλασσικες ευκαιριες του Πεπλου: Παπαδοπουλος σε τετ α τετ με την εναρξη του αγωνα, Τσιπλακης με αστοχο σουτ στο 5' Γιαλαματζης σε ανεπαναληπτο τετ α τετ στο 60', Γερακακης με κεφαλια στο φιναλε. Οι φιλοξενουμενοι στο 75' ειχαν δοκαρι απο εκτελεση φαουλ, το οποιο διεσχισε παραλληλα τη γραμμη τερματος και απο μια μεγαλη ευκαιρια στις εκπνοες των 2 ημιχρονων. 

Κακη η διαιτησια με πολλα λαθη και για τις δυο ομαδες, προκαλουσε τον εκνευρισμο των παικτων αλλα και της κερκιδας, καθως αξιζει να αναφερουμε οτι σε γενικες γραμμες ηταν πολυ ομορφο το θεαμα αλλα και η ανιση "μαχη" της κερκιδας. Απο τους γηπεδουχους ξεχωρισαν οι: Βερανουδης, Νικολοπουλος και Ζαπαρτας.

Συνθεση Πεπλου: 
Μπουγιουκλης
Τσιπλακης Β
Νικολοπουλος
Ζαπαρτας
Γιαξιδης
Τσιπλακης Α
Βερανουδης (80' Παπαζογλου Β)
Γιαλαματζης
Παπαχρηστου Λ (65' Παπαχρηστου Γ)
Παπαδοπουλος Χ (70' Γερακακης)
Παπαδοπουλος Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου