Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΔΟΞΑ ΘΥΜΑΡΙΑΣ-ΑΣ ΠΕΠΛΟΥ 1-2

Πρωτη νικη για τον Αθλητικο Συλλογο Πεπλου για φετος που φτανει τους 6 βαθμους στο πρωταθλημα. Επειτα απο αρκετες αγωνιστικες που χαθηκαν παιχνιδια τα οποια μπορουσαν να δωσουν βαθμους στην ομαδα ο Πεπλος σταματησε αυτο το σερι γκινιας παιρνοντας σπουδαιο διπλο μεσα στο Δημοτικο Σταδιο Τυχερου.

Ο αγωνας πραγματοποιηθηκε μεσα σε ενα λασπωδες τερεν το οποιο εμποδισε την κυκλοφορια της μπαλας με ομαλο τροπο και επιπλεον δυσκολευοντας τις αμυνες στο εργο τους.
Το σκορ ανοιξε στο 20 της αναμετρησης ο παικτης του Πεπλου Κωτουλας με κεφαλια στο πρωτο δοκαρι επειτα απο εκτελεση κορνερ του Θεολογου κανοντας το 0-1.
Ο Πεπλος εχασε ακομα 3 κλασσικες ευκαιριες να διπλασιασει τα τερματα του με την πιο ουσιαστικη να κοβεται ως offside το οποιο ομως αμφισβητηθηκε απο τους φιλοξενουμενους.
Οι γηπεδουχοι ισοφαρισαν στο 35 επειτα απο δυνατο σουτ απο τα 30 μετρα το οποιο αφου βρηκε στο οριζοντιο δοκαρι βρηκε επειτα στην πλατη του τερματοφυλακα του Πεπλου Βαφειαδη και κατεληξε στα διχτυα κανοντας το 1-1.
Η ομαδα του Πεπλου ομως δεν ειχε πει την τελευταια της λεξη και στο 70 ο Δαλακακης σεντραρε απο τα αριστερα για τον Κωτουλα αλλα οι δυο αμυντικοι της Θυμαριας που συμμετειχαν στη φαση δεν συννενοηθηκαν σωστα με αποτελεσμα να πετυχουν αυτογκολ κανοντας το 1-2.
Απο εκει και περα η Θυμαρια πιεσε για την ισοφαριση προσπαθωντας να τρυπησει την αμυνα του Πεπλου ομως οι παθιασμενοι πλεον παικτες δεν εδιναν πολλα περιθωρια αντιδρασης στους αντιπαλους τους οι οποιοι απελπισμενοι πλεον παιζαν με ψηλες μπαλιες περιμενοντας το οποιο λαθος των φιλοξενουμενων. Η πλεον αξιολογη φαση της γηπεδουχου στο δευτερο ημιχρονο πραγματοποιηθηκε στην εκπνοη της αναμετρησης οπου ο Λογαρας εξ επαφης εστειλε τη μπαλα πανω στο Βαφειαδη που μπλοκαρε και κρατησε τη νικη για την ομαδα του.
Απο τον Πεπλο διακριθηκαν οι: Χατζηβασιλειαδης, Καμπακακης, Ζαβος, Δαλακακης χωρις να υστερισει ιδιαιτερα καποιος εκ των υπολοιπων
Καλη η διαιτησια του κ. Σκαρλατουδη, κ. Σουγιουλτζη και κ. Βαλκανη

Συνθεση Πεπλου:
Βαφειαδης
Μπουγιουκλης
Τσιπλακης
Χατζηβασιλειαδης
Καμπακακης
Ζαχοπουλος
Θεολογου (46 Σκουμπουτης)
Ζαβος (90 Γιαλαματζης)
Εφραιμιδης (75 Xαρταμπας)
Κωτουλας
Δαλακακης

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΠΛΟΣ-ΝΙΨΑ

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1 ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 22
2 ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 20
3 ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ 19
4 ΑΙΣΥΜΗ 19
5 ΝΙΨΑ 14
6 ΛΑΒΑΡΑ 13
___________
7 ΦΕΡΕΣ 12
8 ΜΑΚΡΗ 10
9 ΘΥΜΑΡΙΑ 10
10 ΔΑΔΙΑ 9
11 ΠΕΠΛΟΣ 6
12 ΜΑ'Ι'ΣΤΡΟΣ 4
13 ΑΓΝΑΝΤΙΑ 1
_____________
14 ΣΑΟΣ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου